Indlagt

Så endte jeg med en indlæggelse søndag aften/nat. Jeg havde ringet til akut teamet og spurgt, om jeg måtte komme. Det måtte jeg gerne. Da jeg kom frem og vi havde snakket, så blev vi enige om at en indlæggelse vidst var bedre, så jeg skulle videre hen til vagtlægen, for at se hvad der blev sagt der. Var sikker på en blank afvisning ligesom sidste gang. Men denne gang blev jeg lyttet til og hun så min selv skade. Og så ringede hun til psykiatrisk afdeling, for at hører af om jeg kunne komme. Og denne gang var det ikke en afvisning. Jeg kom op på 3. etage – modtagelsen omkring klokken 22.30. Klokken 02 fik jeg mit sengetøj. Skulle overnatte i modtagelses værelset. Omkring klokken 2.45 gik alarmen og jeg fik noget af et chok. Jeg havde aldrig hørt alarmen før. Og så fandt jeg ud af at det desværre var det rum jeg skulle sove i, hvor de skulle ind og slukke alarmen, hvilket betød de skulle tænde lyset. Men jeg var jo heldigvis vågen, så det gjorde ikke så meget, men frygtede hvis alarmen gik efter jeg faldt i søvn. Heldigvis var det ikke tilfældet. Og jeg fik et par timers søvn.

Da jeg snakkede med lægen ville han egentlig udskrive mig, men skulle snakke med en ældre kollega. Og jeg fik så lov til, at blive en enkelt overnatning ovre på affektive lidelser senge afsnittet. Og det er så blevet i dag, hvor han egentlig mente jeg skulle udskrives, men hans kollega herovre er tilsyneladende ikke enig, for jeg er ikke blevet udskrevet endnu. Og der var heller ingen snak om dette. Der var snak om, at jeg skulle øges i min anti depressive medicin. Så lige nu venter jeg på, om hvad de bliver enige om. Der var også snak om, at daghospitalet desværre ikke umiddelbart kan lave den udredning, der skal til. Så jeg skal sandsynligvis udredes på cvu. Men nu må vi se. Det var der nemlig også snak om sidste gang, men det skete ikke.

Jeg har det ret svært med at være indlagt på samme afdeling igen, mest af alt fordi noget af det personale, som jeg følte jeg havde en god tilknytning til sidst, og som jeg åbnede mig op for mig har valgt praktisk talt at ignorer mig totalt. Jeg har ikke engang kunne få et hej til trods for jeg sagde hej. Jeg føler sq at de har et eller andet irritations moment over, at jeg er tilbage. Men det gør ondt, at man sidste gang kunne bruge dem så meget og virkelig åbne op for dem og at man så denne gang bare er luft. Og specielt, når jeg kan se andre tidligere patienter sagtens kan både snakke med dem og have dem som kontakt person den pågældende dag, hvor de er på arbejde. Jeg har indtil nu kun haft nye mennesker. Nogle som ikke har kendskab til mig ud over det, som de kan læse i mine papir. Og det giver jo ikke et reelt billede af hvem jeg egentlig er. Det gør mig ked af det. Og jeg bliver faktisk også ret frustreret over denne ligegyldighed over for mig, som jeg føler.

Jeg har lyst til selv skade heldigvis har jeg intet at gøre det med. Har dog forsøgt med en hårnål, ja det viser hvor desperat jeg er. Jeg ærgre mig over, at min pokkers ærlighed står i vejen for, at jeg kunne have haft en kniv, så jeg rent faktisk kunne få denne smerte som jeg føler indeni ud. Jeg er desperat. Overvejer at hente en kniv fra køkkenet af. Desværre er det almindeligt bestik, så den skærer ikke rigtigt, men den kan selvfølgelig give mig den smerte, som jeg føler jeg fortjener.

Ahhhh…. Giv mig et eller andet så jeg kan få denne forfærdelige smerte ud. Giv mig nu bare den pokkers kniv eller det barberblad, så jeg kan få lov til at smerte mig selv. Så jeg kan mærke smerten udenpå og ikke kun indeni.

13 meninger om “Indlagt”

  1. My husband and i have been now contented when Michael could round up his inquiry out of the ideas he made when using the web site. It is now and again perplexing to just happen to be releasing things which usually the others may have been selling. So we realize we have you to be grateful to for that. All of the illustrations you have made, the easy website navigation, the friendships you make it easier to foster – it is everything superb, and it’s making our son in addition to our family recognize that this subject is thrilling, and that’s highly indispensable. Many thanks for everything!

  2. This is the proper weblog for anybody who needs to find out about this topic. You understand so much its virtually onerous to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  3. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!|

  4. I’m more than happy to uncover this site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely liked every bit of it and i also have you saved to fav to check out new stuff on your website.|

  5. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?|

  6. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this website. I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now ;)|

  7. May I simply say what a relief to find a person that genuinely understands what they’re discussing on the net. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. A lot more people have to read this and understand this side of the story. I can’t believe you are not more popular since you most certainly possess the gift.|

  8. Right now it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?|

  9. I have to point out my appreciation for your generosity giving support to folks who absolutely need help on your matter. Your very own commitment to getting the solution along had become surprisingly practical and have all the time permitted associates much like me to achieve their dreams. Your personal informative publication can mean a whole lot a person like me and substantially more to my colleagues. Best wishes; from everyone of us.

  10. You could definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *