Overgreb

Her får i det, som jeg kalder dæmonernes fald, da det var første gang jeg nogle sinde havde skrevet det ned. Og dermed blev det også første gang jeg fik sat ord på det og vist det til en anden. Det har fyldt mange gange i mit liv, men jeg fik åbnet op for det tilbage i 2016 – næsten et halvt år efter at mine børn blev tvangsfjernet.

Overgreb

Dæmonernes fald

Hvornår kalder man det overgreb?

Det spørgsmål er ikke noget jeg skal gøre mig klog på, som sådan, men jeg har dog alligevel en mening om dette.

Min mening er, at når man ikke frivilligt samtykker til, at nu skal man røre ved hinanden, kysse og have sex så er det et overgreb.

Jeg læste for nyligt om en kvinde, der var blevet overgrebet af en 5 år ældre fætter. Og at hun faktisk nød akten. Men ikke havde samtykket i dette. Nogle kommentarer var så, at de ikke mente det var overgreb fordi hun nød det og de mente, at hun på den måde samtykkede til disse ting. Dette er jeg dybt uenig i. For jeg er selv blevet udsat for lignende af forskellige ”mænd”. Jeg nød da den opmærksomhed og nydelse det gav, at blive rørt og kælet for. Men det er ikke ensbetydende med, at den lille pige egentlig forstod hvad der foregik. For vidste hun overhovedet hvad sex var og hvilke betydninger det er at have sex? Ja, eller bare det at lade paraderne falde og nyde den ”positive” opmærksomhed hun fik et kort øjeblik?

Hun var vant til at få opmærksomhed, men det var sjældent en positiv en af slagsen. Hun var vant til, at andre bestemte med hård hånd over hende og hvis hun ikke makkede ret, så ventede der tæsk af den ene eller anden slags. Hun følte sig nok egentlig som en lille husmor, som skulle gøre rent, lave mad, passe sine søskende, passe sin skole og samtidig opfylde et behov for alle andre end hende selv.

Hun var vant til at klare sig selv. Hun var vant til, at hvis hun sagde eller gjorde noget forkert, så ventede der slag. Dette er vel også et overgreb? Bare en anden slags? Pigen som bare ville gøre sit bedste, for at behage alle andre glemte hendes egne behov. Hende selv. For hvem er pigen egentlig? Hun prøver stadig at finde svar. Men om noget er hun en kvinde, der prøver at få et liv til at fungere. Et liv, som hun egentlig nok ikke holder så meget af lige nu.

Nå, tilbage til overgrebene.

Jeg har følt mig krænket, da min stedfar valgte, da jeg ikke har været specielt gammel – måske omkring de 9-10år hvem ved? Jeg har lagt det bag mig, men det popper dog op en gang imellem nu. Han valgte at imens jeg maste mig ned imellem ham og min mor, for at få opmærksomhed måske, da jeg kravlede tæt ind til ham at begynde at beføle mig i skridtet. Jeg sagde ingenting. Jeg nød det nok egentlig – opmærksomheden. Min mor forsvandt nok lidt der, om hun har vidst hvad han gjorde eller ej. Jeg husker ikke hvor mange gange det gentog sig. Ja, faktisk om det gentog sig.

Så husker jeg en episode, hvor D og jeg var kommet hjem til min bedstemor og bedstefar efter skole, hvor vi af en eller anden grund havde sat en pornofilm på. Jeg husker ikke så meget mere end det. Andet end at min bedstemor kom hjem og han skyndte sig at slukke filmen.

Så husker jeg at vi altid skulle lege politi og røver, M, M og jeg. Og af en eller anden grund, så skulle jeg være ofret der skulle voldtages. Om der skete mere end dette husker jeg ikke.

Så husker jeg, at jeg ofte sov hjemme ved G og startede med, at sove ved K og det endte ud i overgreb. Ja, det er stadig et overgreb selvom jeg nok endnu engang nød det (måske opmærksomheden). Jeg ved at vi flere gange har haft samleje, om jeg nød det eller ej.

Så husker jeg, at jeg begyndte at sove inde ved M, som jeg også havde samleje med op til flere gange. Jeg skiftede nok egentlig imellem at være inde ved den ene og den anden. Det mest utrolige var at ingen vækkede mistanke. Ingen gjorde noget. Og den lille pige holdt det for sig selv, for hvem ville dog tro på hende??

Splittede følelser:

Skam: Hvorfor gjorde jeg dette? Hvorfor lod du dem gøre dette?

Frygt: Ingen vil tro på mig. Frygten for at føle sig forkert. Frygten for om det sker igen. Frygten for at jeg faktisk ikke er klar over hvad intimitet egentlig er.

Ensomhed: Føler mig alene med tankerne. Føler mig alene i verdenen. Føler mig alene i alt det her med følelser. For hvad er en ”rigtig” følelse? – Hvad er forkert?

Flugt: Fra virkeligheden. Fra realiteterne om, at et/flere overgreb er fundet sted. Flugten fra mig selv.

Tro: Vil nogle tro på mig? Vil jeg selv tro på at dette virkelig er sket? Troen på bedre tider. På at jeg kan have et godt liv trods fortidens dæmoner.

Følelserne er mange. Nu er det ude. Jeg gjorde det. Dæmonernes fald.

16 meninger om “Overgreb”

  1. Du er et af de stærkeste mennesker fordi du tør at “sige” det højt. Og JA! det hele var overgreb for ingen af de ting er ok imod et andet menneske uanset alder, vægt, køn eller hudfarve.

    1. Tusind tak. Jeg har tvivlet mange gange, om det var overgreb. Men jeg er heldigvis efterhånden nået frem til samme konklusion, at det var overgreb. Tak fordi du læser med.

  2. My husband and i ended up being relieved Edward could conclude his studies out of the precious recommendations he grabbed in your web page. It is now and again perplexing just to possibly be freely giving information and facts which usually many others could have been making money from. And we all fully understand we have got the website owner to appreciate for that. These explanations you have made, the simple blog menu, the friendships you will assist to foster – it’s got most superb, and it’s really making our son and our family recognize that the subject is enjoyable, which is certainly extraordinarily indispensable. Thanks for the whole lot!

  3. A motivating discussion is definitely worth comment. I do believe that you should write more about this topic, it may not be a taboo matter but generally folks don’t speak about these issues. To the next! Kind regards!!|

  4. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?|

  5. Hello every one, here every person is sharing these knowledge, therefore it’s good to read this blog, and I used to visit this web site all the time.|

  6. Excellent website you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of group where I can get responses from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!|

  7. I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!|

  8. you are really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a great job on this topic!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *