Mine børn og at lave selv skade

Jeg har haft mine børn på overnatning. Det har været rigtig hårdt, for at være ærlig. Ikke så meget det med at være sammen med dem, men det med at de ikke hører efter, når jeg siger noget til dem. Og så fordi, at jeg ikke har kunne selvskade. Det vil jeg ikke når de er her. Men det har været rigtig svært og har heller ikke helt kunne stå imod. Men jeg kæmper ikke mindst så længe de er her.

Jeg har nydt at hører dem trods deres uenigheder. Jeg har nydt at ligge ved siden af den mindste og kunne kigge på hende/ham, når jeg vågnede midt på natten.

Jeg har haft mange opvågninger i nat og tidlig morgen. Jeg overvejer om det er tid til snart at begynde på min sovemedicin igen. Men jeg vil jo gerne undgå at tage det, hvis jeg kan. Mest fordi jeg ikke vil være afhængig af en pille, for at jeg kan sove.

Jeg elsker at hører mine børn, dog kunne jeg godt undvære de skændtes, men de er vist som børn er flest. Herlige, uimodståelige, irriterende, man får lyst til at råbe af dem, fordi de ignorere en eller er fuldstændig ligeglade med hvad man siger. Men mest af alt er de mine væsner og jeg elsker dem ualmindelig højt og jeg kunne ikke undvære dem i mit liv.

Jeg har trang til at gøre skade på mig selv. Det kører rundt i mine tanker. Jeg har prøvet at stille mig selv det spørgsmål om, hvorfor det er jeg gør det. Og konklusionen er at jeg ikke helt præcis ved hvorfor. Jeg skulle aldrig være begyndt, for nu kan jeg ikke stoppe. Jeg skal bruge hjælp og det ved jeg. Jeg skal finde ud af hvorfor det fylder så meget i mine tanker. Jeg har kontakt med sygeplejersken og skal snart til samtale med lægen på daghospitalet.

Jeg fortalte det i går til sygeplejersken, hun havde forståelse, men nok også en undren. Og hun ville straks se om jeg kunne få en læge tid. Jeg håber det hjælper, men jeg har ærligt min tvivl. Ikke fordi jeg ikke vil hjælpes jeg ved bare ikke hvordan jeg skal hjælpes.

29 meninger om “Mine børn og at lave selv skade”

  1. Hey, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

  2. Hello, Neat post. There’s a problem together with your website in web explorer, might test thisK IE nonetheless is the market chief and a big component of people will pass over your fantastic writing because of this problem.

  3. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  4. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

  5. My spouse and i have been so comfortable John could do his basic research out of the ideas he came across through your blog. It is now and again perplexing to just continually be giving out solutions that many others may have been trying to sell. And we all fully grasp we have the writer to appreciate because of that. All the illustrations you have made, the straightforward website menu, the relationships your site aid to create – it is most terrific, and it is facilitating our son and our family know that this matter is excellent, which is certainly extraordinarily serious. Thank you for everything!

  6. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

  7. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

  8. Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too great. I really like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a great web site.

  9. Hello, i feel that i noticed you visited my site thus i came to “return the desire”.I’m trying to to find issues to improve my web site!I assume its ok to use some of your concepts!!

  10. I do agree with all the concepts you have introduced in your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for beginners. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *