Godt nytår

Håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Her fejrede jeg nytåret med min ældste, nogle af mine søskende samt min mor og niece. Min yngste hyggede sig med sin far. Vi fik brugt dagen på at spise, spille, hygge os og ikke mindst på, at fyre lidt krudt af.

Jeg har haft de videste lyster til, at gøre ondt på mig selv. Og jeg er kommet mere og mere til at tænke på, om det er for at få opmærksomhed, for at folk kan se min smerte udenpå, som jeg føler inden i. Jeg har trang til, at gøre ondt på mig selv. Og trangen er efterhånden uimodståelig. Men jeg skal være sammen med mine børn imorgen, så har ikke lyst til, at blive indlagt. Men samtidig så føler jeg at jeg har brug for hjælp. Det er skræmmende. Og så ved jeg desuden også, af erfaring at de alligevel ikke tror på mig. Det oplevede jeg den dag, hvor jeg for første gang skar i mig selv. Det er skræmmende, at lægen ikke engang ville kigge på mig/det. De kendte mig inde på psykiatrisk, men da jeg ifølge dem havde en tid til dagen efter, hvilket jeg ikke havde og der var overbelægning, så kunne jeg få lov til at tage ned på akut tilbuddet, hvilket også var rigtig fint og var en god hjælp, men lige i det skete blev jeg vred over, at man kunne være så ligeglad, som jeg følte de var med mig.

Jeg har haft trang til, at skære i mig selv hele julen og det eneste, der har holdt mig tilbage er, at jeg skulle have mine børn og at jeg ikke ønskede mine børn og min mor skulle se mig have det så skidt. Men nøj, hvor har det været svært at holde mig tilbage.

9 meninger om “Godt nytår”

 1. I simply wanted to say thanks once more. I’m not certain the things that I could possibly have implemented in the absence of the type of ways provided by you directly on my question. It had become an absolute traumatic issue for me personally, nevertheless noticing the specialized mode you managed that made me to cry for delight. I will be happier for your information and thus expect you realize what a powerful job you’re accomplishing training many others using your web blog. I am sure you have never encountered all of us.

 2. I as well as my pals happened to be checking out the great solutions located on your site then then I had a terrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those tips. Those men were definitely for this reason warmed to see them and already have very much been having fun with these things. Thank you for indeed being quite accommodating and then for opting for this form of impressive ideas millions of individuals are really wanting to understand about. Our honest regret for not saying thanks to you earlier.

 3. I’m just writing to let you understand what a awesome encounter my friend’s daughter undergone reading through the blog. She even learned a lot of issues, which included what it is like to have an awesome helping heart to let folks with ease have an understanding of selected complicated matters. You really did more than our expectations. I appreciate you for supplying these powerful, healthy, educational and in addition cool guidance on this topic to Emily.

 4. Thanks for all your labor on this blog. Betty delights in making time for investigations and it is obvious why. Most people notice all regarding the powerful way you present functional steps via this website and in addition encourage response from website visitors on this content while my princess is always learning a lot. Take pleasure in the rest of the year. You are always conducting a tremendous job.

 5. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time
  a comment is added I get three emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Many thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *