Trigger warning!!

Jeg havde det rigtig skidt i går, så skidt at jeg prøvede at tage mit liv. For første gang nogle sinde endte jeg med at skære i mig selv. Jeg har førhen haft mange selvmords tanker og har det jævnligt, desværre. Men har én gang før forsøgt selvmord. Det er helt tilbage i 2004. Jeg ville ikke hjem til det jeg havde været vant til, så jeg følte jeg at den eneste måde jeg kunne råbe om hjælp på, det var at gøre noget drastisk. Jeg skrev breve. Og jeg fik sendt en sms- besked til min veninde, som så bad om hjælp. Jeg kom til lægen dagen efter og fortalte jeg aldrig gjorde det igen og så var samtalen nærmest slut og jeg fik lov til, at tage hjem igen.

I går blev jeg trigget af en svær dag. Jeg ved ikke præcis hvad der gjorde den ekstra svær, men jeg ønskede at få hjælp. Og da jeg så ikke kunne få hjælp, da jeg spurgte efter den blev mine tanker værre. Jeg skulle gøre noget drastisk, som får 15 år siden. Jeg satte mig ned med en kniv i hånden. Tankerne sværmede om, at jeg skulle skære i mig selv, så jeg kunne slippe væk fra det hele. Jeg skrev til nogle veninder, for at få hjælp og aflede mine tanker fra det jeg skulle til at gøre. Lige lidt hjalp det og jeg endte med at skære i mig selv. Heldigvis, så er det nogle utrolig sløve knive jeg tilsyneladende har, så jeg lavede kun overflade sår på mig selv. Jeg ringede til vagtlægen og min veninde kørte mig derhen, og gik med ind. Jeg er så glad for, at jeg havde en at støtte mig op af. Hun fortalte ligesom hvad der var sket og hvad jeg havde gjort. Lægen ringede til Viborg psykiatriske afdeling, for at hører om jeg kunne blive indlagt. Dette kunne ikke lade sig gøre og fordi jeg var kendt med selvmords tanker, men aldrig havde gjort virkelig alvor af det, så ville de ikke have mig. Jeg kunne tilbydes at komme ned til akut afdelingen i byen jeg bor. Dette takkede jeg ja til, selvom tankerne kredsede om at jeg var til besvær og lignende. Jeg havde min veninde med ind og vi snakkede kort om at jeg skulle blive og at de nok skulle fjerne alle knive. Dette var gjort på forhånd, så det var intet problem. Min veninde hentede mine ting og min medicin derhjemme og så lagde jeg mig ellers til, at sove bagefter. Jeg fik en kugledyne, som fik mig til, at falde til ro. Det var rart. Jeg har ikke sovet så godt i meget lang tid. Vågnede kun en enkelt gang omkring kl. 05 men faldt hurtigt i søvn igen – max 5 min. Normalt når jeg vågner, så ligger jeg i minimum 1 time og roder rundt og kan ikke finde ro igen. Kugledynen jeg sov med hjalp mig utrolig meget. Jeg fik ro.

Jeg overvejer om ikke det er en god idé at tage endnu en nat derhenne. Mest af alt for ikke at være alene, men samtidig også for at låne kugledynen. Ender dog med at tage hjem til ham, for at jeg ikke er alene. Og for at få den kærlighed og opmærksomhed jeg måske i virkeligheden higer efter, fordi ensomheden bare runger!

12 meninger om “Trigger warning!!”

  1. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

  2. Hey! I just would like to give an enormous thumbs up for the nice information you will have right here on this post. I might be coming again to your weblog for extra soon.

  3. I precisely desired to thank you so much all over again. I am not sure what I would have followed without the type of smart ideas discussed by you directly on such a area. It actually was an absolute challenging difficulty in my view, but encountering the well-written fashion you solved it made me to leap with joy. I am just happy for your service and thus believe you realize what a powerful job you were undertaking instructing many others by way of your blog post. I’m certain you haven’t met all of us.

  4. I together with my guys appeared to be checking out the good procedures from your web page and all of the sudden I had an awful suspicion I never expressed respect to the website owner for them. All the women became totally stimulated to learn them and have honestly been making the most of these things. We appreciate you genuinely simply thoughtful and for deciding upon this sort of beneficial resources most people are really eager to know about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

    1. Thank you so much.. Happy to hear that you are using what I’m writing about.. That’s the purpose of this blog, that you guys get something out of it somehow..

  5. I precisely wanted to thank you so much once more. I’m not certain the things that I could possibly have achieved without the actual thoughts contributed by you directly on that area. It was actually the terrifying difficulty in my position, but viewing the very professional approach you treated it took me to jump over fulfillment. I’m thankful for this work and then expect you really know what a powerful job you’re accomplishing training the mediocre ones thru your webblog. I know that you’ve never got to know any of us.

  6. I intended to draft you that bit of note to finally give thanks again for the stunning ideas you’ve shown above. It is so strangely open-handed with you to allow without restraint what exactly a lot of folks could have sold for an e-book to earn some bucks for themselves, even more so seeing that you could possibly have done it if you ever desired. Those good tips as well acted to be a good way to comprehend most people have the same dreams similar to mine to find out a lot more when it comes to this problem. I’m sure there are numerous more pleasurable periods ahead for those who discover your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *