At tage de rigtige valg – for mig

Vi bliver hver eneste dag stillet over for en masse valg. I dag blev jeg for eksempel stillet over for valget, om jeg skulle tage hjem fra julefrokosten på daghospitalet eller om jeg skulle blive. I virkeligheden ville jeg nok være smuttet efter maden, for der havde jeg ikke længere en at snakke med. En jeg følte mig tryg ved. Men jeg udfordrede mig selv og tog valget , om at selvom der ikke rigtig var en tryg person op ad mig, så skulle det ikke hindre mig i at være med til jule banko. Jeg synes jo banko er meget sjovt og ville da gerne have haft flere plader, men det er nu sagen lige meget.

Jeg var tæt på, at gå hen til den sygeplejerske/personale jeg føler mig mest tryg ved og spørger, om ikke hun ville være sød og sætte sig ved siden af mig, for at jeg kunne føle mig tryg. Men jeg vil jo ikke være til besvær og ligeså heller ikke være den lille pige, der har brug for en at holde i hånden.

Jeg havde det rigtig svært, da flere og flere dukkede op, for at være med til julefrokosten. Og det gjorde det ikke nemmere efter gårsdagens besked, som fik mig til at græde imens jeg var der. – Jeg fik af vide i går at jeg ikke kunne loves, at min praktikplads stod åbent for kun 2 timers arbejde. Jeg er knus, for den praktikplads betyder så uendelig meget for mig. De har støttet mig, da jeg gik psykisk ned. De har virkelig gjort mange ting for mig og jeg er vokset så meget der.

Tilbage til det med valg, som vi tager hver dag. Jeg tager valget, om at stå ud af min seng om morgenen selvom jeg stort set ingen søvn har fået, fordi jeg vil noget med dagen og livet. Jeg vil vise verden at uanset hvor langt nede man kan være, så kan man blive stærkere af det. Jeg har haft nogle nedture efter jeg er kommet hjem fra psykiatrisk senge afsnit også en hvor jeg tænker jeg burde indlægges igen, men jeg kæmper hver dag. Ikke mindst for at komme ovenpå, men også for at vise at jeg er mere end hvad min psyke fortæller mig..

Fra min favoritbog lige nu: Lev i glæde af Ewa Forkélius:

Vov at opdage, hvad du vil med dit liv, hvordan du vil behandles, og hvad du vil gøre – og handl i overensstemmelse med det. Det handler ikke om, at du for enhver pris er nødt til at få tingene, som du vil have dem, eller at andre mennesker skal danse efter din pibe. Det handler om, at du skal turde erkende dine inderste drifter. Disse drifter omfatter også seksuel lyst. Samt det at lykkedes med det man sætter sig for. På vej mod målet opstår der som regel en hel del forhindringer eller undskyldninger, der sætter en kæp i hjulet. Det er vigtigt at forstå, at disse forhindringer kommer fra os selv. Hvis vi undlader at påtage os ansvar, projiceres problemet over på vores omgivelser. – “Men jeg befinder mig her, fordi jeg ét eller andet sted har valgt det. Det er min beslutning”. Du er ikke et offer for dine tanker, eftersom du selv har skabt dem og derfor selv kan vælge dem fra. De opleves rigtig nok som automatiske, men det er dig, der afgør, om du vil tro på dem eller ej. -“Jeg er fuldt ud i stand til at træffe valg og udrette store ting, hvis ikke det var for mine tanker”. I denne anerkendelse ligger der en enorm befrielse, befrielse for selv-angreb, eftersom det indebærer, at du atter bringer kraften ind i dit liv ved at se, at det er dig selv, der hindre dig.

32 meninger om “At tage de rigtige valg – for mig”

 1. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 2. I genuinely enjoy studying on this site, it has wonderful posts. “The secret of eternal youth is arrested development.” by Alice Roosevelt Longworth.

 3. After research a couple of of the weblog posts in your website now, and I actually like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will be checking again soon. Pls check out my website online as well and let me know what you think.

 4. I together with my pals appeared to be examining the excellent tactics on the blog and at once got an awful feeling I had not expressed respect to the web blog owner for them. All the women are already totally warmed to see all of them and already have truly been taking advantage of those things. Thank you for turning out to be so helpful as well as for making a choice on these kinds of tremendous useful guides millions of individuals are really wanting to discover. Our own sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

 5. I’ll immediately grab your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 6. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any approach you possibly can take away me from that service? Thanks!

 7. Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing in your rss feed and I’m hoping you write again very soon!

 8. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 9. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 10. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 11. Hi there I am so excited I found your weblog, I really found you by accident, while I was researching on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome b.|

 12. Normally I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice article.|

 13. My brother suggested I might like this web site. He was once entirely right. This publish truly made my day. You cann’t consider just how so much time I had spent for this info! Thank you!|

 14. Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog!|

 15. I like what you guys are up too. This type of clever work and exposure! Keep up the wonderful works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.|

 16. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So nice to search out any individual with some authentic ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that is wanted on the internet, somebody with a bit originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *