Tanker

Tanker styrer så utrolig meget. De skaber din virkelighed. Og dette glemmer jeg ret ofte, så hvis jeg om morgene har sat mig for, at i dag magter jeg ikke at tage på daghospitalet eller i praktik, så magter jeg det ikke og det bliver en ond spiral jeg kommer ind i, for jeg ved hvor meget godt begge dele gør for mig. Derfor har det afgørende betydning, at jeg lærer mine tanker at kende, for på den måde lærer jeg mig selv at kende.Jeg er sådan som jeg tænker om mig selv, mit liv er en spejling af mine indre tanker. Ved at erkende mine tanker kan jeg ændre min måde at anskue verden og min egen situation. Nogle mener man kun skal dyrke de positive tanker og lukke af for de negative, men det er meget mere nyttigt, at iagttage sine tanker end at forsøge at ændre dem. Jeg tror også det er nemmere at iagttage dem end ændre dem. Det er første når man opfatter sine tanker, som naturlige at man kan lærer af dem. Og du begynder at acceptere dig selv, når tankerne ikke får magten. Ligesom du selv bestemmer over dine reaktioner på de ting du oplever hver dag. Det er kun ved at tage ansvar for sine tanker og reaktioner at man kan udvikle sig og man derved kan udtrykke sine ønsker. Lær at tage ansvar ved at træffe egne valg og ikke vælge ud fra hvad andre eventuelt mener og tænker om dig.

Dette var et blandet uddrag af bogen: Lev i glæde af Ewa Forkélius.

Jeg har altid haft problemer med, at træffe egne beslutninger. Jeg følger gerne andres meninger og holdninger, for det er nemt og jeg bliver ikke stillet til ansvar på samme måde. Jeg bryder mig faktisk ikke om altid at være hende der mener det samme, men det er et mønster der kræver mange kræfter for mig at bryde. Jeg ønsker at ændre det, men lige nu er overskuddet ikke til at være andet end “efteraberen”. Jeg vil så gerne at mine tanker om hvad andre mon tænker og mener om mig, hvis jeg fortæller min mening ingen egentlig betydning har ud over de måske bliver nysgerrige. Og jeg ved at det meget sandsynligt er mine egne tanker, der sætter en stopper for at udtrykke mig. Og jeg ved måsske godt hvorfor det er sådan. Jeg har altid gjort, som der er blevet sagt og hvis jeg så meget som tænkte på, at gøre noget andet, eller sige min mening om det jeg blev bedt om, ja så fik jeg tæsk, kom i skuret uden de nødvendige fornødenheder eller skulle gå ind på mit værelse uden mad.

31 meninger om “Tanker”

 1. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 2. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

 3. Hiya very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to search out a lot of helpful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thank you for sharing.

 4. I actually wanted to make a brief word in order to say thanks to you for all the stunning information you are placing on this site. My time intensive internet search has finally been recognized with sensible points to talk about with my friends and classmates. I would admit that many of us site visitors are undoubtedly endowed to dwell in a good place with very many special people with helpful opinions. I feel quite grateful to have discovered your entire webpage and look forward to many more enjoyable times reading here. Thank you again for a lot of things.

 5. Pretty component of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be subscribing to your augment or even I success you get entry to consistently fast.

 6. hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

 7. Good ?V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 8. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 9. You could certainly see your skills in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart. “Everyone has his day and some days last longer than others.” by Sir Winston Leonard Spenser Churchill.

 10. Thank you for another excellent post. Where else may anyone get that type of information in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I’m at the look for such info.

 11. Normally I don’t read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very nice article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *