Er lykkelig

Nøj, hvor er der sket meget siden sidste blogindlæg. Jeg prøvede jo at tage livet af mig selv, for lidt over to måneder siden. Jeg fortryder ikke mine handlinger, men er så glad for at jeg er kommet oven på igen. Jeg har ikke været indlagt siden og det er jeg så glad for. Jeg har heller ikke brugt medicin siden og det er der flere grunde til. Mest af alt fordi, at jeg føler ikke at det er nødvendigt. Jeg har det jo godt, hvorfor så fylde sig med kemikalier/medicin? Jeg er dog klar over, at når jeg ikke tager medicinen, så ryger jeg længere ned, når jeg så ryger ned. Men jeg har det så godt lige nu, at jeg ikke kan se hvorfor jeg skal tage det.

Jeg er lykkelig. Jeg endte med at lave et opslag på facebook, hvor jeg søgte bekendtskab. Og der var der en sød fyr, der fangede min opmærksomhed. Jeg fik tilsendt blomster imens jeg var indlagt på psykiatrisk. Og vi skrev rigtig meget sammen. Han ringede også til mig. Jeg havde dog sagt, at det ikke var sikkert at jeg sagde noget, for jeg var så nervøs osv. Han ringede mig op og han snakkede. Og det endte med, at jeg snakkede også. Han tog mig med storm. Da jeg blev udskrevet tog jeg hjem og så gik der et par dage, så vidt jeg husker, så tog jeg spontant ned til ham. Det var meningen vi skulle på date om fredagen, men jeg tog ned til ham sent torsdag og kom først hjem igen mandag. Han tog virkelig benene væk under mig. Så omsorgsfuld, kærlig og betænksom, så jeg havde ikke lyst til at tage hjem igen, men var nød til det. Han skulle i skole og jeg hjem. Der gik kun kort tid før vi atter mødtes og så har vi været sammen lige siden.

Jeg har aldrig været mere lykkelig. Han er så omsorgsfuld, at jeg næsten ikke kan være i det, for jeg er vant til at blive nedtrykt og at jeg ikke er god nok. Nu får jeg hver dag af vide, at jeg er fantastisk. Og jeg har brug for at hører det, for jeg tror ikke nok på mig selv og kan ikke forstå hvorfor han overhovedet ønsker mig, som kæreste. Og ikke nok med det, som kommende kone. Ja, han har friet til mig 😀 Jeg er så glad. Og jeg glæder mig til at skulle tilbringe resten af mit liv sammen med ham. Han er fantastisk.

Pas på jer selv. Og tak fordi I læser med..

6 meninger om “Er lykkelig”

  1. Hi there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thanks a lot!|

  2. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something too few people are speaking intelligently about. I’m very happy I came across this in my search for something relating to this.|

  3. I’ve been surfing on-line more than three hours lately, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s beautiful price enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the net will be much more useful than ever before.|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *