OD og håb for fremtiden

Min mand vil skilles. Han har fundet en anden.

Jeg var knust, da jeg fik beskeden. Så meget at jeg endte med at tage en overdosis, for jeg magtede ikke tanken om et liv uden ham. Vi har trods alt kendt hinanden siden 2005.

Men jeg er begyndt at få modet tilbage, for det var i virkeligheden, hvis jeg skal være ærlig over for mig selv ikke et forhold til sidst. Det var ikke et forhold, som hverken han eller jeg ønskede det i hvert fald. Og jeg havde jo sagt på et tidspunkt at jeg ville skilles. Det var nok mere en trussel fra min side, for at vi fandt hinanden igen. Men han fandt så en ny i stedet.

Jeg har mod på nyt. Og ønsker at komme ud på markedet igen, måske nogle tænker det er hurtigt, men vores forhold har været dødt længe, så det er lidt som om man har været single de sidste 1,5-2 år.

Jeg skriver og snakker i telefon med en fyr, der virker helt vild sød. Jeg har aldrig snakket i telefon, så længe med nogle, som jeg har med ham. Han giver mig en god mavefornemmelse. Og så sendte han oveni købet blomster til mig, imens jeg var indlagt til trods for vi kun havde skrevet sammen i 3 dage på daværende tidspunkt. Så jeg er helt solgt. Men jeg ved også at jeg skal tage det stille og roligt, så jeg har mig selv med i det. Men det er så dejligt at blive kaldt smuk, skøn og så videre. Selvom det også er mega ambivalent, fordi det er jeg jo slet ikke vant til, så bliver helt rød i hovedet, når han siger det i telefonen. Men jeg får åbenbart også sagt noget, der gør ham helt rødt i hovedet. Har set beviserne herfor på snapchat.

Han hedder Ronnie og bor i Sønderjylland. Så det er noget af en tur han tager, for at møde “lille” mig. Vi har samme drømme. Og det vigtigste af det hele er at han inkludere mine børn, som jeg allerede har. Og det varmer mit hjerte helt enorm.

I morgen skal vi på date. Så kryds fingre for det går godt..

20 meninger om “OD og håb for fremtiden”

 1. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to
  check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Terrific blog and superb design.

 2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and
  now each time a comment is added I get four emails with the same
  comment. Is there any way you can remove me from that service?
  Bless you!

 3. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 4. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i
  wass just wondering if you gget a lot oof spam comments? If so how ddo
  you stop it, any plugin oor anything yoou can suggest? I
  get so much lately it’s driving me insane soo anny assistance is very much appreciated.

 5. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one
  and i was just wondering if you get a loot of spam comments?
  If so how do you stop it, anny pluginn or anything
  you ccan suggest? I get so uch lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.

  1. Hi..
   Its various a lot. But im not experiencing it a lot, bit its definitely there the spam.
   I just delete it, so dont have any magic tricks, sorry..

 6. Whats up very nice site!! Guy .. Beautiful ..

  Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also?

  I am happy to seek out so many useful information here in the put up, we’d like develop more strategies on this
  regard, thanks for sharing. . . . . .

 7. Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding anything completely, but this piece of writing gives fastidious understanding yet.|

 8. Great work! That is the type of information that are supposed to be shared across the internet. Shame on Google for no longer positioning this put up upper! Come on over and visit my site . Thanks =)|

 9. Thanks for the auspicious writeup. It actually used to be a enjoyment account it. Look complex to more delivered agreeable from you! However, how can we keep in touch?|

 10. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that is needed on the internet, somebody with a bit of originality. useful job for bringing something new to the internet!

 11. Hi there, I discovered your web site by means of Google at the same time
  as searching for a comparable topic, your web site came up, it appears great.

  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply turned into alert to your blog through Google, and found that it’s really informative.

  I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful should you continue
  this in future. Numerous folks will probably be benefited out of
  your writing. Cheers!

 12. My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *