OD og håb for fremtiden

Min mand vil skilles. Han har fundet en anden.

Jeg var knust, da jeg fik beskeden. Så meget at jeg endte med at tage en overdosis, for jeg magtede ikke tanken om et liv uden ham. Vi har trods alt kendt hinanden siden 2005.

Men jeg er begyndt at få modet tilbage, for det var i virkeligheden, hvis jeg skal være ærlig over for mig selv ikke et forhold til sidst. Det var ikke et forhold, som hverken han eller jeg ønskede det i hvert fald. Og jeg havde jo sagt på et tidspunkt at jeg ville skilles. Det var nok mere en trussel fra min side, for at vi fandt hinanden igen. Men han fandt så en ny i stedet.

Jeg har mod på nyt. Og ønsker at komme ud på markedet igen, måske nogle tænker det er hurtigt, men vores forhold har været dødt længe, så det er lidt som om man har været single de sidste 1,5-2 år.

Jeg skriver og snakker i telefon med en fyr, der virker helt vild sød. Jeg har aldrig snakket i telefon, så længe med nogle, som jeg har med ham. Han giver mig en god mavefornemmelse. Og så sendte han oveni købet blomster til mig, imens jeg var indlagt til trods for vi kun havde skrevet sammen i 3 dage på daværende tidspunkt. Så jeg er helt solgt. Men jeg ved også at jeg skal tage det stille og roligt, så jeg har mig selv med i det. Men det er så dejligt at blive kaldt smuk, skøn og så videre. Selvom det også er mega ambivalent, fordi det er jeg jo slet ikke vant til, så bliver helt rød i hovedet, når han siger det i telefonen. Men jeg får åbenbart også sagt noget, der gør ham helt rødt i hovedet. Har set beviserne herfor på snapchat.

Han hedder Ronnie og bor i Sønderjylland. Så det er noget af en tur han tager, for at møde “lille” mig. Vi har samme drømme. Og det vigtigste af det hele er at han inkludere mine børn, som jeg allerede har. Og det varmer mit hjerte helt enorm.

I morgen skal vi på date. Så kryds fingre for det går godt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *