Kort indlæggelse

Jeg blev indlagt d. 18.07.20-22.07.20. Jeg var selvmordstruet og mine tanker kørte på højtryk, om hvordan jeg bedst og hurtigst muligt kunne tage livet af mig selv. Det psykiatriske akuttilbud mente ikke det var noget de kunne håndtere, at mine selvmordstanker var så presserende og at jeg derfor skulle ringe til lægevagten. Jeg kom til lægevagten og fortalte hvordan jeg havde det og at jeg var begyndt dagen forinden at skærer i mig selv igen. Han havde ikke noget valg end at indlægge mig, fordi jeg havde lagt planer for hvordan det skulle gøres – selvmordet.

Jeg blev indlagt på 3. etage og var der under et døgn og så kom jeg over på afdelingen, hvor jeg har været en del gange efterhånden og hvor de kender mig. Det hjælper altid at komme derover, for jeg er tryg ved personalet og de fleste er til at snakke med.

Jeg fik en af mine vanlige kontaktpersoner, så snart hun kom på arbejde og det gjorde mig så glad, for hun er så nem at snakke med og hun tager ligesom og bliver en slags mor for mig. Fortæller mig hvad jeg ikke må og så videre. Og det er oftest hvad jeg har brug for, når jeg kommer ind -en der tager sig af mig på en kærlig måde.

Jeg kunne ikke holde de selvskadende tanker langt nok væk, så jeg endte med at smadre en tallerken og skære i mig selv, selvfølgelig på en andens vagt end “mor”. Jeg endte med at fortælle det til vagten og hun tog det overraskende pænt. Det var jo kun mig selv jeg skadet.

Jeg blev som vanligt udskrevet, selvom jeg ikke følte mig klar til det. Men det ved de godt at jeg aldrig gør. Og at en lang indlæggelse ikke gavner mig.

7 meninger om “Kort indlæggelse”

  1. I found your weblog web site on google and examine a few of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you later on!?

  2. I simply wanted to type a simple word to be able to say thanks to you for some of the superb solutions you are posting on this site. My extensive internet lookup has at the end been honored with pleasant facts to go over with my family members. I ‘d believe that we visitors actually are quite lucky to dwell in a very good community with many outstanding people with great techniques. I feel very much fortunate to have seen the web page and look forward to tons of more excellent moments reading here. Thank you again for all the details.

  3. I have to show my love for your kindness for men who actually need guidance on this particular theme. Your personal commitment to passing the solution along had been astonishingly important and has surely permitted girls just like me to realize their targets. Your new insightful guideline can mean a lot to me and substantially more to my office workers. Thank you; from each one of us.

  4. I precisely had to thank you very much once again. I do not know what I could possibly have carried out in the absence of the solutions revealed by you concerning such topic. It actually was an absolute scary difficulty in my opinion, however , being able to view this skilled style you managed it took me to jump over gladness. I’m grateful for this information and thus believe you comprehend what a great job you’re doing teaching some other people using your websites. Probably you’ve never met all of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *