Ned ad bakke

Jeg er selvmordstruet. Jeg kan slet ikke finde fodfæste. Jeg kvæles i egne tanker, om alt det mørke der fylder i mit hoved.

Jeg har i sidste uge været sammen med mine børn nede ved min mor. Det var hyggeligt, men også hårdt. Og tror det har skubbet mig det sidste stykke ud over kanten. De sidste 14 dage føler jeg er gået ned ad bakke, men efter samværet ved min mor og derefter hjemkomst til min mand, der er det kun gået mere ned ad bakke. Jeg har intet overskud. Jeg har skåret i mig selv igen. Denne gang er der tekst på også, så nu står der dø og værdiløs på mit lår, for det var og er følelserne. Jeg er brugt og har mest af alt lyst til, at tage en overdosis, så jeg kan slippe for de mørke tanker. Og så jeg kan få et pusterum.

Tankerne overvælder mig. Jeg magter dem ikke.

5 meninger om “Ned ad bakke”

  1. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best|

  2. I wanted to develop a simple word in order to appreciate you for all the remarkable recommendations you are sharing at this site. My time consuming internet research has now been honored with reasonable strategies to exchange with my visitors. I ‘d express that we site visitors are definitely blessed to live in a wonderful network with very many marvellous individuals with insightful guidelines. I feel rather privileged to have discovered your web page and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for a lot of things.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *