Længe siden

Der er sket en del siden sidst jeg skrev. Jeg har fået tildelt bostøtte, da et bosted ikke var i min målgruppe. Det er jeg for god til.

Jeg har til gengæld fået en bostøtte, som skal hjælpe mig med at få styr på mit hjem og andre basale ting. Min bostøtte er hende, som jeg også har til mentor, så hun kender mig. Det er så betryggende, da man trods alt skal lukke dem ind i ens hjem.

Jeg har ikke taget min medicin i ca. 3 uger nu. Hvorfor er jeg ikke helt klar over, men viljen til at proppe sig med medicin er der nok ikke. Og jeg ved hvor dumt det er, for nu skal jeg starte forfra på medicinen. Og jeg kan allerede nu mærke at jeg ikke har taget det, da jeg er mere nedtrykt, bliver endnu hurtigere berørt (selvom det i forevejen plejer at gå stærkt) og så er jeg bare generelt mere tilbøjelig til at få de negative tanker. Og det er skidt. Nu har jeg klaret mig i ca 2 måneder med ikke at skære i mig selv, men ih hvor det frister. Og jeg har lyst til at blive indlagt, for at jeg kan få gang i rutinen omkring min medicin igen. Men jeg ved også at det er lidt en “sovepude”, at være indlagt da det er ude i den “virkelige” verden, hvor man skal løse problemerne.

Hvis jeg helt selv kunne bestemme, så blev jeg indlagt bare lige et par dage, så jeg igen kommer ind i rutinen med at tage min medicin etc. Men jeg ved også at det sandsynligvis ikke sker.

11 meninger om “Længe siden”

  1. I¦ll immediately snatch your rss as I can not to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me realize so that I may just subscribe. Thanks.

  2. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Many thanks|

  3. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.|

  4. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & aid other users like its aided me. Great job.|

  5. I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A few of my blog visitors have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this issue?|

  6. You made some good points there. I looked on the web to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this website.|

  7. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you will be a great author. I will remember to bookmark your blog and will eventually come back from now on. I want to encourage you to continue your great job, have a nice morning!|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *