Har det okay

Så har jeg været hjemme i 4 dage selv. Det har været hårdt til tider, men jeg ved at det er her jeg skal finde ro. Jeg har haft det ganske okay efter jeg er kommet hjem. Jeg overvejede dog i går om jeg skulle have ringet op til psykiatrisk akut tilbud, men endte med at ligge mig til at sove i stedet. Grunden til jeg ikke ringede var fordi jeg forventede de stadig har lukket i forhold til overnatning og eftersom det var det jeg følte jeg havde brug for, så var der ikke nogle grund til at ringe. Heldigvis faldt jeg i søvn.

I dag er det den store udfordring for mig. Skal ud og gå 5 km. Det lyder ikke af meget for nogle, men for en sofakartoffel som jeg med rygsmerter konstant og astma, så er det en stor udfordring. Men jeg har besluttet mig, at tage udfordringen op. Hvem ved måske jeg kan blive endnu bedre til, at komme ud og gå. Jeg håber det, for det ville være rigtig godt for mit helbred. Grunden til at jeg skal ud og gå er, fordi jeg har meldt mig til et “løb”, hvor jeg har fået startnummer og medalje tilsendt. Der er sikkert flere derude, som også er ude og gå/løbe i dag. Rigtig god tur til jer. Hvor er I seje.

I morges d jeg vågnede var jeg vildt motiveret for, at komme ud og gå. Så lagde jeg mig til at sove igen og nu er motivationen væk og trætheden har overrumplet mig i stedet. Træt af mig selv over jeg ikke bare gik, da motivationen var der, men det er nok også meget godt at presse mig selv til noget, som jeg ikke helt kan se det store formål med med det samme. Jeg vil tage ud og gå om lidt. Og så vil jeg få handlet ind, så jeg kan komme ud til min (x)mand og spise. Og så går vi en tur sammen derude. Så håber. jeg at det i alt bliver de 5 km som jeg har meldt mig til.

Pas på jer selv.

17 meninger om “Har det okay”

 1. I’m really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A few of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any suggestions to help fix this issue?

  1. Thanks a lot.. I havent tried any other browsing than Safari, so I really dont know. But I hope it works on all platforms.
   Sorry I cant give you a answer to your questions.

 2. whoah this blog is excellent i love reading your articles. Keep up the great work! You realize, lots of persons are searching around for this information, you can help them greatly.

 3. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Thank you

 4. Thanks for some other informative website. Where else could I get that type of information written in such an ideal approach? I’ve a mission that I am simply now operating on, and I have been at the look out for such info.

 5. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say wonderful blog!

 6. Greetings I am so happy I found your webpage, I really found you by accident, while I was looking on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *