Skilsmisse

15 år! 15 år har jeg kendt min mand. Men dette ændre ikke på fakta, om at jeg vil skilles. Det er nok en af de sværeste beslutninger i mit liv, men jeg er nød til for én gang skyld, at tænke på mit eget bedste. Og det er at give delvis slip på ham. Han betyder alt i verden for mig, men jeg kan ikke stå og se på, når han endnu engang skriver med tøser og planlægger at være utro.

Jeg kan ikke holde til det mere. Han gør en masse rigtigt, og det er derfor jeg er blevet så længe, men jeg kan og vil ikke se på længere. Og føle mig så ligegyldig og trampet på, som da jeg fandt ud af han endnu engang planlagde at være utro. Jeg måtte selv tage ham i det ved hjælp af en veninde. Jeg forstår ikke hvorfor han ikke bare starter med at være ærlig over for mig og fortælle at han synes ikke forholdet fungere eller lignende. Jeg kan ikke ændre på noget jeg ikke ved han ønsker ændret. Men når jeg tænker mig om, så er der meget han vil have ændret og det burde hedde sig, at han må tage som jeg er. Han kender mig trods alt bedre end nogle som helst anden.

Han ved mine dybeste hemmeligheder. Han kender hvad jeg kan lide og ikke kan lide. Hvad jeg har af drømme om fremtiden. Hvilke musik jeg elsker at hører, ja han kender mig bedre end jeg selv ofte.

Jeg ved hvor hårdt det kommer til at blive, for jeg vil og kan ikke undvære ham helt i mit liv. Han har trods alt været der på den ene eller anden måde i næsten halvdelen af mit liv. Jeg ved det er for mit eget bedste, men jeg ved også at jeg når til et punkt, hvor jeg fortryder alt og ønsker ham tilbage. Jeg ved hvor meget han før har kæmpet for mig og lovet mig at ændre sig. Og man må sige jeg er stolt af ham, for han er ikke længere misbruger. Han er nået så langt i sit liv. Han er blevet afklaret og ved nu hvad resten af hans liv går ud på, at passe på sig selv. Og ligeså er jeg nødt til at passe på mig selv. Og det gør jeg nemmest ved ikke at skulle tænke på, om han nu er utro eller om hvem han nu skriver med. Jeg ved jeg ikke kommer til at slippe det helt før jeg selv er kommet videre. Men jeg vil gøre mit bedste for min egen og for mine drenges skyld.

Og lige netop derfor var planen en straks skilsmisse, men jeg er ikke sikker på jeg kan få det igennem, da han ikke vil skrive under på utroskab. Hvilket jeg egentlig godt kan forstå. Så nu må vi se om en straks skilsisse kan lade sig gøre eller om vi skal igennem de oblikatoriske 6 måneders seperation, som andre. Det må tiden vise, når jeg lige “finder” de 650 kroner, som det koster at blive skilt. Jo før jo bedre – det ved jeg bare med mig selv, for ellers fortryder jeg, hvilket jeg i processen også når til et punkt, hvor jeg fortryder. Jeg har været der før.

Så når den tid kommer, så skal jeg ind og læse dette oplæg igen, så jeg kan holde fast i beslutningen.

23 meninger om “Skilsmisse”

 1. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 2. Hi would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 3. This web page is known as a walk-by way of for the entire data you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and also you’ll undoubtedly discover it.

 4. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could undeniably be one of the most beneficial in its field. Wonderful blog!

  1. Thank you so much for your comment. I haven’t thought about the visual thing giving it some videos and whatsoever. But I will definitely think about it now. Thanks for your input.

 5. What i do not understood is in truth how you are no longer actually a lot more well-liked than you may be now. You’re very intelligent. You already know thus significantly when it comes to this topic, made me for my part believe it from numerous numerous angles. Its like women and men don’t seem to be involved until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs great. At all times deal with it up!

 6. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I?¦ll try and check back more often. How frequently you update your site?

 7. Someone necessarily lend a hand to make critically articles I’d state. That is the first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this actual submit amazing. Great process!|

 8. Great weblog right here! Additionally your site lots up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link in your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol|

 9. I want to convey my appreciation for your kindness supporting persons that absolutely need assistance with in this idea. Your real dedication to passing the solution along had become amazingly interesting and have specifically allowed individuals much like me to arrive at their pursuits. Your personal informative hints and tips denotes a whole lot a person like me and much more to my mates. Thanks a ton; from all of us.

 10. I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *