Udskrivelse og ny indlæggelse

Blev udskrevet i tirsdags og kom ind på psyk fredag aften, igen.

Jeg føler mig lidt til grin, for de vil allerede udskrive mig igen på mandag i stedet for at hjælpe mig endnu mere. For der er jo tydeligvis et eller andet “galt” siden jeg allerede er tilbage igen.

Mit hoved kører på højtryk og jeg magter ikke rigtig at være til mere. For hvorfor skulle jeg. Føler mig overset, ikke lyttet til og som en kastebold i et system, der ikke ved hvad de skal gøre præcis ved patienter som jeg. Og så bliver jeg så harm samtidig med, at andre får massere af hjælp også nogle, som har det mindre svært end jeg, selvom jeg ikke reelt kan vide dette. Men det virker sådan. Og lyder ligeså sådan. Og så er der mig, som bliver kastet rundt, fordi de ikke ved hvordan de skal hjælpe mig. Jeg er træt af at de ikke prøver eventuel medicin ændring. Samtale terapi eller lignende. Jeg ved at ikke alt er muligt, men det virker som om at inden jeg overhovedet bliver indlagt, så har de besluttet sig.

Jeg har noget at leve for – mine børn, men det er så pokkers svært at holde hovedet højt, for deres skyld. Jeg vil det rigtig gerne, men det er svært. Og nogle gange tror jeg faktisk de både er min redning og min undergang.

Min redning, fordi jeg inderst inde nok ikke virkelig ville kunne forlade dem. Min undergang, fordi at psykiatrien bruger dem til, at sige at jeg har noget at kæmpe for. Og så gør det det ikke nemmere, at jeg er så pokkers handlekraftig, når jeg har sat mig noget for. Som blandt andet gør, at de mener jeg på sin vis godt kan tage varer på mig selv. Men jeg har et eller andet sted så pokkers svært ved det, når det går ned ad bakke.

Jeg elsker mine børn mere end noget andet, men hvis politiet ikke var kommet tror jeg, at jeg havde prøvet at tage en overdosis, igen. Jeg magter ikke tilværelsen lige i øjeblikket. Jeg føler virkelig ikke, at der er lys for enden af tunellen. Og det gør ondt.

6 meninger om “Udskrivelse og ny indlæggelse”

  1. Everyone loves what you guys are usually up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve included you guys to my blogroll.

  2. I blog quite often and I seriously appreciate your information. This article has truly peaked my interest. I am going to take a note of your website and keep checking for new information about once a week. I opted in for your Feed as well.|

  3. continuously i used to read smaller articles that as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading at this place.|

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *