Endnu en indlæggelse

Torsdag i sidste uge blev jeg indlagt endnu engang. Jeg prøvede at tage mit eget liv ved en overdosis. Dette lykkedes ikke og jeg blev derfor indlagt endnu engang på psykiatrisk afd. Jeg magtede ikke, at være til længere. Alt var bare lige meget. Selv mine børn var ikke nok denne gang. Normalt er det dem, som afholder mig fra at handle på mine tanker.

Jeg snakkede i telefon med dagshospitalet og det var derigennem at jeg blev indlagt, for jeg snakkede med min kontaktperson lige før og efter jeg tog pillerne. Jeg havde ikke taget nok i forhold til, at skulle til udpumpning – heldigt nok. Men nok til at jeg var meget træt de efterfølgende dage.

Nu har jeg tilbragt lidt over en uge her. Det er underligt at være her i disse croon tider, for man må jo intet. Man må ikke ligge puslespil, man må ikke spille kort, tegne m.m. Vi skal hele tiden spritte af og man må ikke sidde for tæt rundt om bordet. Alt sammen ret underligt.

Håber I alle sammen har det godt..

15 meninger om “Endnu en indlæggelse”

  1. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!

  2. Thanks , I have recently been searching for info about this subject for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

  3. Hello this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  4. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *