Forsoning med fortiden

Jeg er ikke sikker på, at jeg nogle sinde kommer til at forsone mig 100% med min fortid og det skete. Men hvis jeg bare kan lære at få det hele lidt på afstand, så det ikke fylder lige så meget som det gør i dag.

Jeg kommer i tanke om tingene, der er sket og så kan de ødelægge en hel dag for mig. Jeg vil så gerne have det på længere afstand også for, at jeg forhåbentlig en dag kan snakke åbent om det, så andre kan tage ved lære af det jeg har været igennem. Måske bruge det til at de selv åbner op for de overgreb de har været i. Jeg bearbejder stadig mine oplevelser, selvom det skete for omkring 20 år siden.

Der vil når jeg er lidt mere klar til, at dele det komme indlæg om noget af det jeg husker fra min barndom. Jeg skriver om det for at få det bearbejdet. Og jeg elsker at skrive, så for mig findes der ingen bedre måde, end at skrive om det skete.

Fra bogen, Lev I Glæde af: Ewa Forkélius

“At forsones med fortiden indebærer også at give slip på det, der har været. Det kan du nemmest gøre ved at undersøge det, der sker lige nu. Der er ingen idé i at gå tilbage til barndommen. For det første er hukommelsen selektiv, og for det andet har du hver dag mulighed for at lære på ny. Dine uhelede relationer fra fortiden afspilles her og nu. På den måde får du altid en ny chance for at revurdere det, der er sket.”

Det kræver mange kræfter, at ændre sine tanker omkring det skete. Og jeg ville ønske, at det var et knips med fingrene og så var alt glemt, men hvis jeg ikke havde den bagage med mig, så var jeg ikke den som jeg er i dag.

13 meninger om “Forsoning med fortiden”

  1. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

  2. I in addition to my friends appeared to be taking note of the nice strategies on your web page and so then I got a horrible suspicion I had not thanked the web blog owner for those tips. Those men ended up passionate to learn them and already have absolutely been using them. Appreciation for turning out to be well accommodating and also for picking out some notable areas most people are really desperate to understand about. My sincere regret for not saying thanks to earlier.

  3. Hello, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boringK I miss your super writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

  4. I have to express my appreciation to this writer for rescuing me from this type of situation. After surfing throughout the search engines and finding opinions that were not powerful, I was thinking my life was done. Existing without the presence of solutions to the issues you have fixed all through the website is a serious case, as well as ones that might have adversely affected my entire career if I hadn’t encountered your blog. Your personal competence and kindness in controlling everything was helpful. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a point like this. I’m able to at this time look forward to my future. Thanks a lot very much for your specialized and sensible guide. I won’t hesitate to suggest your site to anyone who should receive assistance about this issue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *