Kort indlæggelse

Jeg blev indlagt sidste mandag og var ude igen om torsdagen. De kan ikke hjælpe mig på psykiatrisk. Det var deres ord til mig. Jeg bruger alle de tilbud, der er og de kan ikke hjælpe med andet. Jeg havde fra tirsdag til fredag befundet mig på det sociale akut tilbud. Og blev så indlagt om mandagen efter en masse besvær og en storebror, der rent faktisk måtte ringe til min læge, for at få mig indlagt. Lægen havde sagt nej om fredagen. Jeg skulle fortsætte med at bruge mine strategier, men følte ikke disse hjalp og jeg blev mere og mere nedtrykt, så det endte som sagt med, at min storebror ringede til min læge, så jeg kunne indlægges.

Jeg glæder mig til at min udredning er færdig, for så kan jeg forhåbentlig få den rette hjælp. Og mere forståelse fra de (fag)personer, der er omkring mig. Det er i hvert fald håbet. For jeg er ved at blive skør af ikke at kunne udtrykke hvad det er jeg føler, når det gør allermest ondt.

Jeg er begyndt at sætte overskuelige mål i samarbejde med daghospitalet. For jeg skal have mere overskud. Jeg skal tabe mig. Jeg skal være en gladere mor. Jeg har så meget jeg gerne vil opnå i mit liv. Og det hele starter lige nu med en gå tur. Kryds fingre for at jeg i det mindste har overskud til dette.

Jeg er kommet i kontakt med en kvinde, som virker vældig sød. Hun har en gruppe med nørklerier, hvor hun og lige nu 4-5 andre mødes for, at lave kreative ting sammen. Godt nok foregår det ca 30 min herfra og samme dag, som jeg har mine drenge, men jeg er egentlig rimelig opsat på, at jeg skal prøve at komme. Ikke mindst for, at komme ud af min komfortzone og udfordre min sociale angst. Måske jeg vender om i døren de første par gange. Måske jeg får trådt ind og så vender om igen. Måske jeg rent faktisk har modet på det, når det kommer til stykket. I hvert fald er det helt sikkert godt for mig, at få et større netværk. Kryds fingre for mig.

29 meninger om “Kort indlæggelse”

 1. Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I am inspired! Very helpful information specifically the closing section 🙂 I maintain such information much. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

 2. I would like to show some thanks to the writer for rescuing me from this particular challenge. Right after looking throughout the internet and meeting things which are not powerful, I assumed my life was well over. Being alive minus the solutions to the problems you’ve sorted out all through your good guide is a serious case, and the ones that might have in a negative way affected my entire career if I hadn’t encountered your blog post. Your main capability and kindness in playing with the whole lot was priceless. I am not sure what I would have done if I had not come across such a subject like this. I can at this moment look forward to my future. Thanks a lot so much for this specialized and effective guide. I won’t think twice to recommend your web site to anybody who would like tips on this topic.

 3. You made some respectable factors there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with together with your website.

 4. Wonderful site. Plenty of useful info here. I¦m sending it to some friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your effort!

 5. I needed to send you a very small word just to say thanks again for your personal awesome secrets you’ve contributed here. It is really tremendously open-handed with people like you to deliver freely precisely what many of us could possibly have offered for sale for an e-book to help make some dough on their own, especially considering the fact that you might well have tried it in the event you decided. Those ideas additionally acted to become a fantastic way to fully grasp the rest have the same desire the same as my very own to realize a good deal more in respect of this condition. I am certain there are numerous more enjoyable instances in the future for those who view your site.

 6. A lot of thanks for all your valuable effort on this web page. My niece delights in engaging in internet research and it’s really easy to see why. My partner and i know all about the powerful means you deliver informative tricks via this web blog and even attract response from visitors about this concern plus our child has been discovering a lot. Take advantage of the rest of the year. You’re the one conducting a pretty cool job.

 7. I just wanted to type a comment to express gratitude to you for these unique tricks you are sharing at this website. My time-consuming internet research has now been honored with excellent content to talk about with my visitors. I would assert that many of us website visitors are undeniably lucky to dwell in a very good place with so many awesome professionals with valuable tactics. I feel truly blessed to have discovered your entire web pages and look forward to many more cool times reading here. Thank you once more for a lot of things.

 8. This is a really good tip especially to those new to the blogosphere. Simple but very accurate information… Thanks for sharing this one. A must read article!|

 9. Howdy! This post could not be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this article to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Thank you for sharing!|

 10. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say that you’ve done a awesome job with this. Additionally, the blog loads very fast for me on Chrome. Outstanding Blog!|

 11. I have to get across my admiration for your generosity supporting men who really need guidance on this important matter. Your personal commitment to passing the solution throughout ended up being remarkably informative and have always helped women like me to arrive at their ambitions. The helpful instruction indicates a lot to me and even further to my peers. Thanks a lot; from everyone of us.

 12. Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *