IQ test overstået

Endelig fik jeg svar på min IQ-test og heldigvis ligger jeg inden for normal området, så der var intet at være bekymret for. Jeg blev forsikret om, at den ingen forskel kunne gøre i forhold til samværet med mine børn. Og det var jo det jeg frygtede den kunne.

Jeg har haft det rigtig svært i over en uge nu. Jeg har været rigtig fyldt i hovedet. Har grædt bare man kiggede på mig og ikke mindst, så har jeg haft en følelse af, at have det rigtig skidt, psykisk. Så jeg har snakket en del med sygeplejersken på daghospitalet og fået af vide, at jeg skulle fortsætte med at kæmpe og bruge mine strategier. Hvilket jeg nu har gjort til hudløshed. Jeg ved ikke rigtig, om jeg synes det har hjulpet. For føler stadig, at jeg har det af helvedes til. Jeg har haft tre overnatninger på det sociale akut tilbud de har, men man kunne kun få tre dage, så endte med at tage direkte ned til min mor efter svaret på IQ-testen.

Og lige nu var planen at jeg egentlig skulle have været hjemme, men da det som de fleste ved blæser med orkanstyrke flere steder i landet har jeg simpelthen ikke turde kører hjem. Så nu håber jeg på, at kører i morgen tidlig.

De selv- skadende tanker har kørt på højtryk, men jeg har ikke handlet på dem i en lille uge. De er virkelig svære at håndtere og jeg kæmper virkelig, for at stå imod. Men opgiver snart, for de fylder alt for meget i mit hoved til at jeg kan blive ved med ikke, at handle på dem. Min krop og hjerne skriger på, at skade mig selv, så mit indre kan få en “stemme”. Jeg har det rigtig svært i tiden og jeg kan irritere mig vildt meget over, at jeg ikke kan sætte ord på disse følelser og hvorfor trangen til, at skade mig selv er så enorm. Jeg forbander mig selv, fordi jeg har det sådan. Men nogle gange endnu mere systemet, fordi de ikke kan hjælpe og fordi jeg ikke føler jeg kan sige til dem hvordan jeg har det. Nogle gange ville jeg ønske de kunne mærke det, som jeg mærker, for så kunne det være hjælpen var lidt nemmere at få.

27 meninger om “IQ test overstået”

  1. Good – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

  2. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and just could not come across. What a perfect web-site.

  3. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that you’ve on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great web-site.

  4. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Kudos!

  5. I not to mention my buddies appeared to be reading the nice secrets found on your site and then suddenly I had a horrible feeling I never expressed respect to the web blog owner for those secrets. All of the ladies were definitely as a result thrilled to see all of them and have in effect honestly been using those things. Appreciate your indeed being simply thoughtful and then for making a choice on such terrific subject matter millions of individuals are really desirous to be aware of. Our honest apologies for not saying thanks to you earlier.

  6. I do not even know the way I finished up here, but I believed this put up used to be great. I do not understand who you might be however certainly you’re going to a famous blogger if you happen to aren’t already 😉 Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *