Tro på dig selv

Jeg har faktisk mange gange i mit liv fået af vide, at jeg skal tro på mig selv. At jeg har mange kvaliteter. Ja, jeg har sågar fået af vide, at jeg er tilpas fræk. Tror det var positiv ment.

Jeg har også mange gange læst, at hvordan skal andre tro på dig, hvis ikke du tror på dig selv. Jeg tror faktisk godt at andre kan tro på en selvom man ikke tror på sig selv. Jeg føler i hvert fald dem, der har sagt til mig, at de tror på mig er helt oprigtige, når de siger det.

Jeg har rigtig mange kvaliteter – det er jeg sikker på. Jeg har bare rigtig svært ved at finde frem til dem. Jeg husker kun på alle de negative ting, alt det jeg kan slå mig selv oven i hovedet med, at jeg ikke kan/er god til. Det er min hjerne, der er kodet til at huske alt det jeg ikke er god til i stedet for, at huske alt det jeg faktisk er god til. Den rigtige anonyme har helt sikkert masser at byde på, men nøj hvor er det svært at finde ind til det, når man hele livet har fået det modsatte af vide. Du er ikke god nok. Hvorfor gør du det ikke, som jeg siger? Hvorfor fanden fatter du ikke hvad det er jeg siger? Jeg er vant til, at få slag, hvis jeg tænkte bare det mindste på, at kunne tillade mig at gøre hvad der passede mig, hvad jeg følte var rigtigt. Jeg er blevet kodet til, at undertrykke alle de kvaliteter jeg sikkert bærer rundt på. For jeg er sikker på, at der er masser potentiale i mig, hvis bare jeg troede på mig selv.

Uanset hvad du har været igennem, så aldrig stop med at tro på, at du har værdi! At du kan en hel masse, hvis du bare får lov til, at vise verdenen hvem du er. At du kan finde indtil, hvad du har brug for. Hvad du virkelig har lyst til, hvad der gør dig glad. Jeg er sikker på at du kan finde det inde i dig selv.

JEG TROR PÅ DIG!!

Her tænker du på “Tro på dig selv”

  1. Normally I don’t read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *